Glacier-Uygulama k
ısmında file 3, bolemiyorum. Lütfen yardımcı olun. Boyle geliyor ekrana. OPENSSL nasıl kulanicam?
Glacier-Uygulama k
split uygulaması linux bazlı bir uygulama windows’da yok maalesef. bundan dolayı hata alıyorsunuz. bu uygulama largefile isimli dosyayı 1048576 kb’lik 3 dosya halinde bölüyor. Windows’da bunu 7-Zip uygulaması ile yapabilirsiniz. https://www.7-zip.org/ adresinden indirip açın. Sonra dosyanızı bulun uygulama içinde ve sağ tuşla tıklayarak Split komutunu seçin. İlgili yere dosya boyutunuz yazın ve sonrasında bu 3 dosya halinde bölecek.
Təşəkkürlər hocam, bence Windowsda böyle sıkıntılar çok çıkar diye linuxla devam etmeyi düşünüyorum.
Merhaba, sunucu public ip’e sahip değil mi? Ve security groupta 3389 portu açık?
hocam icerden dns ipni goturdum oldu burda baska ip veriyordu ve baglanmiyordu
O gördüğünüz ip internal. Vpc dışından erişilmez.
evet yani duzeldi hocam teşekkürler.
Ne olmuyor biraz daha açık yazar misiniz? Hangi işlemleri yaptınız ve ne elde etmek istiyorsunuz?
Hocam, security grupunda default olmuşdu yeniden yartdim 3389 portu olani yazdım artık calisiyor. VALLAH simdi mesaji silemeye geliyordum belki 60 defa yaziyorum sonra bukuyorum siliyorum bugun 2 defa olduki silmeden siz yazdiniz. Yinede hocam teşekkürler. Baş ağrısı veriyorumsa affedin
Hocam bende 2 serverde edit yaparkende boyle oldu. Bide dediyiniz stress toolunu yapincada boyle oldu sudo su komituda veriyorum amma olmuyir
Bu komutu girdiğiniz yerde bu pem dosyası var mi?
Estağfurullah baş ağrısı neden olsun. Siz sorun ben müsait oldukça cevaplamaya çalışıyorum
çox sağolun hocam, evet var
basqa serverlere açılıyor amma bazilarinda boyle hata veriyor
hocam baska bir konuda sizinle hangi adressle iletişime kece bilirim. Kurs sorularım olirsa yine buradan iletisime kecerim